40+ Citati Dusko Radovic

Posted on

40+ Citati Dusko Radovic. Mudre misli i citati o večnosti. Krinka kautz | 07/11/2011, 10:13 brak je pokusaj resavanja problema koje sam nikad nebi imao!!!

Duško Radović 👏👏🙏🙏 Facebook
Duško Radović 👏👏🙏🙏 Facebook from www.facebook.com

I za sreću treba dara, Najbolji citati, aforizmi i večna mudrost duška radovića, čiji glas nas je budio svako jutro u 7:15h sa beograđanke… Nemoj reći da su stvari prolazne, jer svaki od naših trenutaka najavljuje večnost.

Citati Dusko Radovic Najlepsi Citati.

Najbolja kolekcija citata o bogu. Maj je dan porodice, a mi vam želimo da ga proslavite uz osmeh, čitajući 15 najlepših citata duška radovića! Ljubav, brak, deca, bake i deke, sestre koje postaju tetke, sve su to teme koje je naš omiljeni pesnik i pisac obradio svojim rečima, od lepih i.

ÄŒovek Britkog Jezika, ÄŒije Su Aforizme Å iroke.

Naše malo može biti mnogo za one koji nemaju nimalo. Mnoge žene mogle bi mnogo i lepo da vole, ali nemaju koga. Dušan „duško“ radović bio je srpski pesnik, pisac, novinar, aforističar i tv urednik.

Izdvojili Smo Za Vas Najlepše Reči Duška Radovića!

22 jun, 2017 najlepše priče danila kiša koje će vas vratiti u detinjstvo. Rada torbica | 14/12/2011, 10:42. Godine sa porodicom se seli u suboticu gde završava osnovnu školu i 6 razreda gimnazije.

Dusko Radovic Umro Je 16.

Ima velike sirotinje među našom decom kojoj, sem para, roditelji ništa drugo nisu mogli dati. A sada su ravnopravne sa nikakvim. Dušan radović je bio pesnik, pisac, novinar, aforističar i tv urednik.

By Ghost · Published February 20, 2016.

Citati o ljubavi, sreći i braku. Da li primećujete da ima struje. Neki filmski radnici žive od toga što ne snimaju filmove.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *