Modele Unghii 2020 Iarna

Posted on

Modele Unghii 2020 Iarna. In sezonul de toamna 2020, pe o astfel de manichiura puteti crea modele de unghii in diferite culori. Cu ocazia anului nou si a sarbatorilor de iarna, am ales modele de unghii care nu trec neobservate.

Cool Iarna Model Unghii Craciun 2019 Affauto
Cool Iarna Model Unghii Craciun 2019 Affauto from affauto.blogspot.com

Dragele mele, nu stiu despre voi, dar eu ador tema sarbatorilor de iarna. În general, pe unghiile scurte se aplică modele de mici dimensiuni, astfel încât acestea să nu acopere întreaga suprafață a unghiei. Când vine vorba de modelele de iarnă, inspirația este la tot pasul.

Unghiile Reprezinta O Parte Importanta Din Viata Unei Femei, Intrucat Acestea Ii Oglindesc Felul De A Fi, Arata Cat De Ingrijita Este Aceasta.

Roz si albastru deschis, turcoaz, galben si verde viu. Modele unghii care sunt la moda in acest an. Iată ce modele frumoase am găsit pentru tine:

Cele Mai Frumoase Modele De Manichiura Cu Gel.

Puteti utiliza oje cu o textura mata si lucioasa. Nud nu a fost plictisitor, puteți amesteca diferite modele. Cu ocazia anului nou si a sarbatorilor de iarna, am ales modele de unghii care nu trec neobservate.

Modele De Unghii Pentru Iarna Anului 2021.

Pentru acest sezon, nuantele aprinse si pastelate pentru forma migdala sunt cele mai potrivite: In imagini puteti vedea cele mai noi optiuni. See more ideas about nail art, nail designs, nail art designs.

In Questo Articolo Vi Presento Le 50 Idee Nail Art Più Belle Da Cui Prendere Spunto Per Ogni Occasione.

Prima tehnica pe care o prezentam este tehnica degrade sau ombre. Sa ne bucuram impreuna de frumusetea modelelor de unghii cu tema sarbatorilor de iarna! Când vine vorba de modelele de iarnă, inspirația este la tot pasul.

De Exemplu, Un… Citește Mai Mult.

Toate aceste unghii sunt bleumarin, cu excepția uneia. Modelele de unghii cu gel vor fi la moda si in 2020 sub diferite forme si culori. Așa cum vara se poartă anumite culori sau modele pe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *