Resepi Kerabu Suhun Diet

Posted on

Resepi Kerabu Suhun Diet. Caranya mudah dan tidak menggunakan banyak bahan. Resipi ini diperbuat daripada campuran nangka muda, santan, bawang, cili merah, udang kering, lada hitam dan jus limau.

Resepi Kerabu Epal Ikan Kembung Ini Boleh Buat Anda Kurus
Resepi Kerabu Epal Ikan Kembung Ini Boleh Buat Anda Kurus from siraplimau.com

5) resepi suhun goreng cendawan tiram. Bukan sahaja hidangan kerabu nangka muda ini unik dan lazat, tetapi nangka muda ini juga akan memberi banyak manfaat untuk kesihatan seperti menurunkan kolestrol dan tekanan darah tinggi. Resipi sedap dan mudah untuk menu diet:

Bukan Sahaja Hidangan Kerabu Nangka Muda Ini Unik Dan Lazat, Tetapi Nangka Muda Ini Juga Akan Memberi Banyak Manfaat Untuk Kesihatan Seperti Menurunkan Kolestrol Dan Tekanan Darah Tinggi.

4.kacau sebati semuanya hingga larut gula nise. Resipi roti telur cheese microwave. 1/2 biji bawang besar, hiris nipis.

4 Ekor Sotong, Dibuang Kulit Dan Kelar.

Tapi kerabu di sarawak, saya tak berapa nak pandai makan. 1 biji tomato, buang biji dan hiris nipis. Resepi untuk anak 1 tahun.

1 Tangkai Daun Ketumbar, Cincang Kasar.

Cakap pasal kerabu ni mesti ramai yang suka makan. Pecahkan telur kuning kalau suke. Sotong | dihiris nipis dan dicelur seketika;

Cukup Masam, Masin Dan Pedasnya.

Resepi kerabu merupakan hidangan popular dari thailand. Bawang merah | dimayang halus; Bersihkan sotong, hiris bulat dan celur dalam air panas seketika.

Saya Tak Boleh Nak Telan Makanan Mentah Yang Dimasakkan Oleh Limau Atau Asam Jawa.

5) resepi suhun goreng cendawan tiram. Mee goreng fatboi pot luck pagi minggu; Resepi kerabu suhun diet ~ kunyit cili merah cili padi bawang putih dan bawang merah dihiris halus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *