Resepi Sup Ketam Shark Fin

Posted on

Resepi Sup Ketam Shark Fin. Terutama bagi orang yang sedang demam denggi. Masukkan tulang ayam jadikan sup.

Lucky Tulip Sup isi ketam ikut selera sendiri
Lucky Tulip Sup isi ketam ikut selera sendiri from sitisalwani.blogspot.com

Cari punya cari baru hana tahu sup shark fin rupanya.jadi hana try la. Antaranya ~ sup tomyam, sup ayam berempah, rasam, egg drop soup dan macam2 lagilah. Suami akak suka begitu jugak dengan anak2.

~ Shark Fin Soup ~.

Tumiskan bawang putih, halia sehingga naik bau. Kacau sehingga sebati dan masak. Cari punya cari baru hana tahu sup shark fin rupanya.jadi hana try la.

Assalamualaikum Ustaz, Saya Ingin Bertanyakan Apakah Hukum Jika Kite Makan Sup Sirip Ikan Yu ( Shark Fin Soup ), Saya Baru Saja Menceritakan Pada Kawan Saya Yg Pada Thun Ini Saya Sudah Beberapa Kali Mkn Mknn Ini, Dan Kawan Saya Mengatakan Bahwa Memakan Ikan Yu Itu Hukum Nye Haram, Ini Kerana Jika Ikan Yg Bernafas Dengan Paru2 Kte Tidak Blh Mkn,.

Cara membuat sup shark fin. Suami akak suka begitu jugak dengan anak2. Chef guna shark fin jenis ini.

Food.detik.com Resep Soup Sirip Ikan Hiu Imitasi Kw Youtube Sumber :

Boleh dibeli di pasaraya besar contoh aeon big. Jadi bila dah sehati sejiwa suka sama suka, hehe, mummy pun belajar la buatnya. Resepi sup isi ketam dan sirip ikan yu merupakan resepi yang dikatakan berkhasiat dan merupakan sup paling popular di kedai kedai makanan berasaskan makanan laut atau seafood.

Rasa Dia Sama Mcm Shark Fin Soup Tapi Tukar Saje Kepada Isi Ketam.

Terutama bagi orang yang sedang demam denggi. Hari ni lunch kita makan simple lagi, saya buat dim sum dan sup crab stick ala shark fin.senang dan simple, tapi sedap dan mengeyangkan. Resepi sup ketam yang dikongsikan oleh mas aura‎ di laman facebook ini amat sedap dan patut cuba.

Daddy Suka Sangat Makan Sup Ni.

Resep masak ikan layang halo mbasy tau web mba ni dr sumber : 120 gm sirip ikan yu kering. Harga satu set sup saiz kecil ini hanya rm20 dan boleh di kongsikan sehingga 10 bahagian mangkuk sup.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *