Resepi Sup Telur Cendawan Enoki

Posted on

Resepi Sup Telur Cendawan Enoki. Satu lagi resepi sup yang menggunakan telur dan cendawan. 28 resipi yang mudah dan sedap untuk sup tauhu telur daripada komuniti memasak terbesar di dunia!

Resepi Sup Telur Cendawan Enoki Resepi Azie Kitchen
Resepi Sup Telur Cendawan Enoki Resepi Azie Kitchen from resepi-aziekitchen1.blogspot.com

Kudapan ringan ini juga sedap dicecah dengan sos cili, mayonis atau dimakan begitu sahaja. Jangan lupa juga untuk kongsikan resepi ini bersama rakan anda ya. Sedap dan sememangnya sesuai dengan tekak yang sukar nak menelan nasi.

Ok Kita Semak Resipi Mudah Ini.

Masukan tauhu yg dh dipotong. Hidang dan tabur bawang goreng dan daun sup. Panaskan minyak dan tumis bahan tumis.

Resepi Sup Telur Dan Cendawan Ini Mudah Untuk Disediakan.

Sedap dan sememangnya sesuai dengan tekak yang sukar nak menelan nasi. Cuma untuk resepi kali ini cendawan yang digunakan ialah cendawan enoki dan tepung untuk bancuhan menggunakan tepung serbaguna, akan rasa seperti goreng kentucky. 5)resepi sup telur dan cendawan image via facebook.

#1 Wantan Cendawan Goreng Tepung.

Untuk resepi ni, gunakan sos korea adabi. Satu lagi resepi sup yang menggunakan telur dan cendawan. Jom cuba resepi sup cendawan bersama tauhu telur ini.

5)Resepi Sup Telur Dan Cendawan.

Ianya amat ringkas namun mengenyangkan. Namun kalau anda nak buat penambahan bahan lain pun boleh juga. Terdapat pelbagai jenis cara memasak cendawan enoki, samada dibuat sup ataupun goreng tepung.

#6 Tauhu Telur & Cendawan Shitake Masak Tiram.

1 sudu besar garam bukit (ikut kemasinan yang anda mahukan) 1 sudu tepung jagung; Selain daripada resepi ini, ada pelbagai variasi resepi yang anda boleh cuba. Jika nak tambah sayur lain pon boleh.deeja tambah kacang peas dan sedikit daun bawang/sup.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *