Resipi Ayam 4 Fingers

Posted on

Resipi Ayam 4 Fingers. Yang hot tu je pedas sikit, itupun tak pedas sangat lah. Resipi kepak ayam goreng rangup ‘homemade’ ala 4fingers.

Ayam 4 Fingers Resepi Resepi Azie Kitchen
Ayam 4 Fingers Resepi Resepi Azie Kitchen from resepi-aziekitchen1.blogspot.com

Masakan ini bisa kamu buat dengan sangat. Ayam korea soy garlic & spicy ala 4fingers, buat sendiri jimat berganda! Cara nak goreng secara double fried adalah, pertama sekali, goreng kepak ayam selama 4 minit (separuh masak).

Hari Ini Saya Nak Kongsi Resepi Korean Fried Chicken.

Cara nak goreng secara double fried adalah, pertama sekali, goreng kepak ayam selama 4 minit (separuh masak). Wafiy kan susah sikit bab makan ni, bila dapat chicken finger tu habis 3@4 fingers dimakan oleh wafiy. (half cooked) angkat dan toskan.

Seriously, With Such An Attractive Packaging, It's As Good As Blasting The News To Everyone In Singapore Using A Loudspeaker.

Yang hot tu je pedas sikit, itupun tak pedas sangat lah. Jika apa yang saya kongsikan ini sedap pada selera semua, berikan pujian ini pada allah swt kerana hanya allah yang berhak dipuji. Bagi minyak panas balik pastu goreng balik ayam yang half cooked tadi.

Resipi Kepak Ayam Goreng Rangup ‘Homemade’ Ala 4Fingers.

Sabtu hari tu kami try makan di restoran 4 fingers crispy chicken ni.saya pun tak ingat kenapa saya teringin sangat nak try kat cni.pernah viral ke?entah.yang pasti sebab saya memang suka ayam.hahahhaha lagi satu.ada tertengok kawan ig saya makan kat cni. Resepi chicken wings ala 4 fingers, lagi jimat & puas makan di rumah. Selain makan dengan nasi, lauk ini juga sedap dimakan dengan roti.

Pelbagai Jenis Resipi Yang Telah Diolah Bagi Memberikan Kepelbagaian Rasa Ayam Goreng.

Resep ayam goreng tepung crispy saos telur asin (kesukaan via : Rasanya sangat sedap dan memang boleh bertambah2 kalau makan. Nampak sangat wafiy ni suka makanan jejari.

#1 Perapkan Ayam Bersama Garam, Lada Hitam, Sos Tiram, Mix Herbs Dan Gaulkan Sehingga Sebati.

Resep ayam rempah kelapa dari buku resep masakan indonesia favorit ayam goreng oleh ide masak terbitan pt gramedia pustaka utama berikut bisa dijadikan referensi. Kalau dapat buat sendiri dan menikmatinya bersama keluarga di rumah pasti lebih puas, kan?… Perap ayam bersama lada hitam dan bawang putih.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *